Tarantino Magyarország

Quentin Tarantino sorozatot készítene a Bounty Lawból

2020. január 18. - TarantinoMagyarország

A Volt egyszer egy... Hollywood után önálló produkcióként prezentálná Rick Dalton sikersorozatát.
cucc.png

Voltak, akik imádták, és voltak, akik gyűlölték a Volt egyszer egy… Hollywoodot, de abban mind megegyezhetünk, hogy Tarantino 9. rendezése az év (vagy akár az évtized) egyik legkülönlegesebb filmélményét eredményezte. Így látja ezt az Akadémia is, hiszen a február 10-én megrendezésre kerülő Oscar-gálán a film nem kevesebb, mint 10 kategóriában száll majd versenybe a neves szobrocskáért. Quentin Tarantino nemrégiben a Deadlinenak adott interjújában beszélt kicsit 2019-es sikerfilmjéről, Hollywoodról, és egy lehetséges Bounty Law sorozatról.

A rendező tervezett Star Trek filmje ugyan nem fog elkészülni (legalábbis nem az ő keze alatt), azonban 10. filmje előtt szívesen fejest ugrana ismét a '60-as évek hollywoodi filmkészítésébe:

"Ami a Bounty Law sorozatot illeti, szeretném megcsinálni, de legalább másfél évbe fog telni. A Volt egyszer egy… Hollywood jó bevezető volt, de nem igazán gondolom ezt a film részének, holott az volt. Ez most nem arról szól, hogy Rick Dalton játssza Jake Cahillt. Ez Jake Cahillről szól."

Tarantino elmondás szerint eddig is imádta az ilyen fajta TV sorozatokat, de most, hogy jobb betekintést nyerhetett a stílusba, elgondolkodott egy 5 részes Bounty Law sorozat rendezésen. Egész pontosan már meg is írt 5 epizódot, amit ő is szeretne majd megrendezni a közeljövőben.

A Deadline újságírója ezután megjegyezte, micsoda filmes év volt 2019, mivel a rengeteg eredeti filmötlet mellett ott voltak az elmúlt években kötelezővé vált folytatások és remake-ek. Quentin Tarantino a következő gondolatokat fűzte hozzá a megjegyzéshez:

"Úgy gondolom tavaly igazi háború dúlt a filmekért", magyarázta a rendező. "…A projektek számára, amiket mindenki ismer és már szinte a DNS-ének része, legyen az épp Marvel Comics, Star Wars, Godzilla vagy James Bond, a tavalyi év volt az eddigi legsikeresebb. Ez volt most úgymond világuralomra törésük éve. De valahogy mégsem. Mert ahogy mondtad, rengeteg eredeti filmalkotás készült el, és volt is rájuk igény, méghozzá a mozikban is. Így a tavalyi egy nagyon, nagyon erős év volt."

Quentin úgy gondolja, 2019 folyamán a vérbeli mozifilmek egyik utolsó hadvonala küzdött meg az olyan filmekkel, mint például a Bosszúállók: Végjáték vagy a Star Wars IX. Elmondása szerint valóban nehéz olyan filmek ellen "küzdeni", amelyek megjelenésük előtt és után is több hónapig állandó beszédtémává válnak a moziba járók körében.

(Forrás: Deadline)

Ha szeretnétek még hasonló jellegű híreket és kritikákat olvasni, kövessetek be minket Facebookon is!

A bejegyzés trackback címe:

https://tarantinomagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr3015415986

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása