Tarantino Magyarország

A Volt egyszer egy… Hollywood lehet Tarantino legsikeresebb filmje

2019. augusztus 21. - TarantinoMagyarország

Talán még a Django-t is megelőzheti.
quentin-tarantino-final-movie-1139203.jpg

A Volt egyszer egy… Hollywood augusztus 15-e óta Európában is nézhető, ami nagyot dobott a bevételi számokon. Figyelembe véve Quentin Tarantino népszerűségét és a sztárszínészek erejét a film valószínűleg utól fogja érni a korábbi csúcstartót, Django-t, de meg is előzheti azt.

Az előzetes becslések szerint a film 375 és 400 millió dollárt hozhat globálisan, leelőzve ezzel a Ponyvaregényt és a Becstelen Brigantyk-at is. Vasárnap a film 180 millió-nál tartott, de mióta világszerte megjelent a film ez a szám egyre csak növekszik.

A film meglehetősen szórakoztató, remek színészi gárdával operál, és a kiváló marketingnek és értékeléseknek köszönhetően nem lenne meglepő, ha túlszárnyalná még a becsléseket is, és a legnagyobb bevételű Tarantino film lenne valaha.

 

A Volt egyszer egy… Hollywood augusztus 15-e óta nézhető a magyar mozikban.

A bejegyzés trackback címe:

https://tarantinomagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr6515018160

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása